ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

Az adatkezelő neve:
POLIGON Fémmegmunkáló Kft.
     
Az adatkezelő címe:
2300 Ráckeve, Jókai u. 6.
     
Az adatkezelés tárgya:
Az adatok kezelése a felhasználók önkéntes döntésének eredményeképpen jön létre, a weboldalról történő kapcsolatfelvétel során megadott adatok alapján hozzájárulnak a megadott adatok kezeléséhez.
     
Az adatkezelés jogalapja:
A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Avtv.) 3. § (1) bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása szükséges.
     
A kezelt adatok köre:

  • A felhasználó által, a kapcsolatfelvételi űrlap során megadott felhasználói adatok. (név, e-mail, stb.)
  • A felhasználó döntése alapján, az üzenetben megadott további adatok (pl. telefonszám, cégnév, stb.)
  • A honlap megtekintése során rögzítésre kerül a felhasználó számítógépének IP-címe, és a megtekintett oldalak címe. Ezek az adatok a rendszernaplóba kerülnek. A webhely a naplófájlban található adatokat kizárólag technikai célból kezeli, nem kapcsolja össze egyéb személyes adatokkal.
  • A nem regisztrált felhasználók keresési tartalma a felhasználó számítógépén cookie-k formájában tárolódik. A felhasználó ezeket az adatokat a böngészőjében bármikor törölheti.
  • A regisztrált felhasználók megadott adatai a szerveren tárolódnak.

     
Az adatkezelés célja:

  • A felhasználó által a regisztráció során megadott adatok esetében az adatok kezelésének célja a felhasználó jogosultságának és személyének azonosítása. Az adatokat a rendszer a felhasználó azonosítására, a webhely adminisztrációs tevékenységéhez használja.
  • A honlap megtekintése során a naplófájlban rögzítésre kerülő adatok esetében az adatok tárolása kizárólag statisztikai célokat szolgál.
  • Az adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja.
  • Személyes adatokat harmadik személyeknek csak a felhasználó előzetes és tájékozott hozzájárulása esetén adunk át. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvény alapján kötelező adattovábbításokra.

     
Az adatkezelés időtartama:
A felhasználó által kötelezően megadott adatok esetében, amíg a felhasználó tagja a rendszernek, a felhasználó önkéntes döntése alapján, saját adatait a regisztráció megszűntetésével azonnal törölni tudja.

A felhasználó által a kapcsolatfelvételi űrlapon megadott adatokat a rendszer csak az üzenet továbbításához használja, azokat nem tárolja.
     
A személyes adatok törlése:
A felhasználó rendszerbe belépését követően a fiók törlése lehetősséggel.
A törlési igényt e-mailben a poligonkft[kukac]invitel.hu címre kell eljuttatni. A Szolgáltató a törlési igény beérkezésétől számított 5 munkanapon belül törli az adatokat. Törlés esetén a felhasználói adatok nem állíthatóak helyre.
     
Adatfeldolgozó megnevezése:
POLIGON Fémmegmunkáló Kft.
     
Adatfeldolgozó címe:
2300 Ráckeve, Jókai u. 6.
     
Adatbiztonsági intézkedések:
A személyes adatokat Magyarország területén elhelyezett zárt szerveren tároljuk.
     
Az adatkezelési szabályzat módosításának lehetősége:
A POLIGON Fémmegmunkáló Kft. fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési szabályzatot a felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. Ön a szolgáltatásnak a módosítás hatálybalépését követő használatával elfogadja a módosított adatkezelési szabályzatot.

Az oldal látogatója tudomásul veszi, hogy adatainak a poligonkft.eu oldalon történő regisztrációkor, illetve a kapcsolatfelvételi űrlapon lévő adatok megadásával a fenti adatkezelésekhez hozzájárul.

A felhasználók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban:
Személyes adataik kezeléséről a felhasználók tájékoztatást kérhetnek. Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben az poligonkft[kukac]invitel.hu címre kell eljuttatni, amire 8 munkanapon belül választ kap az érintett. A felhasználók kérhetik adataik törlését, az adatkezelés időtartama pont alatt meghatározottak szerint.
     
Jogérvényesítési lehetőségek:
A felhasználó jogérvényesítési lehetőségeit az Adatvédelmi törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is. További kérdéssel, illetve észrevételeivel keresse az üzemeltető munkatársát az poligonkft[kukac]invitel.hu e-mail címen.